lauantai 23. tammikuuta 2010

Kuuran keskeltä

Suomalaisten maine ulkoilmakansana on ollut koetteella jo pitkään - sen huomaa itsekunkin vyötärönympäryksestä. Alkuvuoden pakkaset osoittavat sen, että vain sitkeimmät sissit jatkavat ulkoilua kun pakkasmittari painuu alle viidentoista asteen.
Suksitellessani 25 pakkasasteen karhentamaa latua Punkaharjun Harjureiteillä olen ajatellut missä on vähiten järkeä, tässä hiihtoharrastuksessani vai siinä sinnikkyydessä, jolla latuverkostoa pidetään yllä vain meitä joitakuita hassahtaneita harrastajia varten.
Kiitos kuitenkin tästä palvelusta.
Ennen pitkää pakkaset vähän lauhtuvat, vähemmänkin hassahtaneet ilmaantuvat latusille ja vyötärönympärykset sulavat kilvan hankien kanssa.
On paras pitää yllä uskoa siihen, että suomalaiset olisivat ulkoilmaihmisiä, jos vain sää sallii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! On mukava saada palautetta blogiteksteistä, mutta muistathan kirjoittaa napakasti! Nimettömänäkin voit kommenttisi jättää, valitse tällöin lähettäjäksi "anonyymi". Tällöin ei kuitenkaan kannata suistua herjailuun. Tahdittomuus on hölmöä.
Tekninen neuvo: kun olet kirjoittanut kommenttisi, valitse "esikatselu". Järjestelmä pyytää tämän jälkeen Sinua tunnistamaan näytössä näkyvän, vaihtuvan sanavahvistuksen, joka varmentaa sen, että viestin lähettäjänä on lukutaitoinen ihminen, ei konekielinen roskapostiohjelma. Kun olet koodiston kirjoittanut näyttöön, voit lähettää viestisi!