sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kiusallista

Keskustan entisen puoluesihteerin vikinä työpaikkakiusatuksi tulemisesta on paitsi noloa puolueelle niin myös häpeä itse asialle. Työpaikkakiusaamista kun harjoitetaan ihan oikeasti tässä maailmassa, ei vain Jarmo Korhosen vilkkaassa mielikuvituksessa.

Nyt Korhosen tapaiset turhasta naukujat vesittävät oikeasti kiusatuksi joutuvien puheet ja saavat vakavan ilmiön näyttämään turhasta marisemiselta.

Jarmo Korhonen on kaikesta julkisesta käytöksestä päätellen itse niitä työpaikkojen porskuttavia virtahepoja, joiden töminän ja jalkojen alle monet työtoverit uhkaavat jäädä, jos eivät käy hänenkaltaistensa peesaajiksi.

Vapaassa maassa kenenkään suuta ei voi sulkea, mutta eikö Keskusta voisi virallisesti ottaa reippaasti poliittista etäisyyttä tähän hippoonsa, joka on tallonut alleen koko joukon alkiolaisia aatteita ja ryvettänyt samalla muutkin mutavelliinsä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! On mukava saada palautetta blogiteksteistä, mutta muistathan kirjoittaa napakasti! Nimettömänäkin voit kommenttisi jättää, valitse tällöin lähettäjäksi "anonyymi". Tällöin ei kuitenkaan kannata suistua herjailuun. Tahdittomuus on hölmöä.
Tekninen neuvo: kun olet kirjoittanut kommenttisi, valitse "esikatselu". Järjestelmä pyytää tämän jälkeen Sinua tunnistamaan näytössä näkyvän, vaihtuvan sanavahvistuksen, joka varmentaa sen, että viestin lähettäjänä on lukutaitoinen ihminen, ei konekielinen roskapostiohjelma. Kun olet koodiston kirjoittanut näyttöön, voit lähettää viestisi!